Za doručak ili večeru uz jogurt ili kiselo mleko ova slana poslastica biće vam omiljeni zalogaj.
Sastojci:
- 2 šolje kukuruznog brašna
- 2 šolje pšenicnog brašna
- kesica praška za pecivo
- šolja ulja
- 150 g sira (feta)
- 2 dl jogurta
- šolja kisele vode
- malo soli
Priprema:
Sve sastojke dobro izmešajte. U pleh stavite kašiku masti i ubacite u vrelu rernu da se dobro zagreje, jer se tako dobije onaj divan hrskav deo korice, pa odjednom sipajte smesu u pleh i po želji pospite susamom. Pecite na 220 stepeni.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem