Uštipci nas uvek podsete na detinjstvo i uglavnom je baka ta koja je pravila najlepše i najukusnije. Testo koje je mekano kao duša idealno je i za doručak i za večeru. Može se služiti sa sirom, kajmakom, pršutom, jogurtom… Ono što je bitno je da je vrlo jednostavno za pripremu.
Sastojci:
- 450g brašna
- 1 jaje
- jedna čaš ajogurta
- kašičica soli
- pola praška za pecivo
Priprema:
Sve sastojke umešati i pržiti na ulju ili masti.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem