Proja je neizostavni deo svake srpske trpeze i nema osobe koja je ne voli. Uz ovaj brzinski recept uvek ćete imati večeru ili doručak za manje od pola sata.
Pre nego što krenete sa pripremom uključite rernu da se zagreva na 180 stepeni.
Sastojci:
- 4 jaja
- 3 šolje (srednja šolja za kafu) kukuruznog brašna
- 2 šolje belog brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 šolja jogurta
- 1 šolja kisele vode
- pola šolje ulja
- sir/spanać
Priprema:
Sve navedene sastojke pomešajte u jednoj vanglici i mešajte dok ne dobijete kompaktnu smesu. Izlijte u tepsiju i pecite oko pola sata na 180 stepeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus