Laka priprema i prosti sastojci čine ovaj recept omiljenim.
Sastojci:
- 7 jaja
- 350 ml mleka
- 2 kašičice senfa
- so, biber
- 1 kašičica belog luka u prahu
- pola bajatog hleba ili manje
- 400 g šunke
- 150 g tvrdog kačkavalja
Priprema:
Umutite jaja, dodajte mleko, senf, so, biber i beli luk u prahu.
Podmažite pleh puterom, dodajte hleb isečen na kockice, seckanu šunku i krupno nastrugan kačkavalj. Prelijte umućenom smesom.
Pecite oko 45 minuta, dok pecivo ne dobije zlatnožutu boju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Lepa & Srećna
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus