Laka priprema i prosti sastojci čine ovaj recept omiljenim.
Sastojci:
- 7 jaja
- 350 ml mleka
- 2 kašičice senfa
- so, biber
- 1 kašičica belog luka u prahu
- pola bajatog hleba ili manje
- 400 g šunke
- 150 g tvrdog kačkavalja
Priprema:
Umutite jaja, dodajte mleko, senf, so, biber i beli luk u prahu.
Podmažite pleh puterom, dodajte hleb isečen na kockice, seckanu šunku i krupno nastrugan kačkavalj. Prelijte umućenom smesom.
Pecite oko 45 minuta, dok pecivo ne dobije zlatnožutu boju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Lepa & Srećna
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom