Kada je napolju vruće, obično nas mrzi da kuvamo, pa jedemo uglavnom salate, voće ili sendviče. A da bi sendvič bio zdrava opcija možete lako i brzo napraviti hleb bez glutena i bez brašna - biće zdraviji i lepši od onog iz pekare. Evo šta vam je sve potrebno.
Sastojci:
- 3 cvetića brokolija
- 3 jajeta
- So
- 60 g ovsenih pahuljica
- pola kašičice praška za pecivo
Priprema:
Brokoli izrendajte, dodajte jaja - posolite, dodajte ovsene i prašak za pecivo. Sve dobro izmešajte štapnim mikserom. Izlijte smesu u duguljasti kalup za hleb i pecite 20 minuta na 180 stepeni. Kada je hleb gotov presecite ga na pola, pa opet na pola, ali sada po dužini. Tako ćete dobiti 4 kriške hleba. Filujte omiljenim sastojcima pa preklopite. Dobićete 2 sendviča.
Izvor: Stvar ukusa
*KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus