Kada je napolju vruće, obično nas mrzi da kuvamo, pa jedemo uglavnom salate, voće ili sendviče. A da bi sendvič bio zdrava opcija možete lako i brzo napraviti hleb bez glutena i bez brašna - biće zdraviji i lepši od onog iz pekare. Evo šta vam je sve potrebno.
Sastojci:
- 3 cvetića brokolija
- 3 jajeta
- So
- 60 g ovsenih pahuljica
- pola kašičice praška za pecivo
Priprema:
Brokoli izrendajte, dodajte jaja - posolite, dodajte ovsene i prašak za pecivo. Sve dobro izmešajte štapnim mikserom. Izlijte smesu u duguljasti kalup za hleb i pecite 20 minuta na 180 stepeni. Kada je hleb gotov presecite ga na pola, pa opet na pola, ali sada po dužini. Tako ćete dobiti 4 kriške hleba. Filujte omiljenim sastojcima pa preklopite. Dobićete 2 sendviča.
Izvor: Stvar ukusa
*KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom