Bilo da su slatki ili slani mafini su uvek nestanu čim se postave na sto. Zbog svoje brze pripreme i svega par sastojaka su čest odabir za doručak ili večeru.
Sastojci:
- 4 jajeta
- 2 čaše brašna
- 1 čaša jogurta
- 1/2 čaše ulja
- 1 kašičica soli
- 1 prašak za pecivo
- 200 g sira
* koristi se čaša od 200 ml
Priprema:
Umutite jaja i zatim dodajte jogurt i ulje. Zatim sipajte brašno, prašak za pecivo i so, dobro umutite i na kraju dodajte izmrvljen sir. Promešajte i sipajte u kalupe tj. korpice za mafine. Pecite na 180°C oko 30 minuta.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Po receptu jecine kulinarije
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Beskvasni hleb od heljde
Trikovi da iskoristite previše kiselo testo, koje ne može da naraste
Sezonska pasta sa bundevom