Bilo da su slatki ili slani mafini su uvek nestanu čim se postave na sto. Zbog svoje brze pripreme i svega par sastojaka su čest odabir za doručak ili večeru.
Sastojci:
- 4 jajeta
- 2 čaše brašna
- 1 čaša jogurta
- 1/2 čaše ulja
- 1 kašičica soli
- 1 prašak za pecivo
- 200 g sira
* koristi se čaša od 200 ml
Priprema:
Umutite jaja i zatim dodajte jogurt i ulje. Zatim sipajte brašno, prašak za pecivo i so, dobro umutite i na kraju dodajte izmrvljen sir. Promešajte i sipajte u kalupe tj. korpice za mafine. Pecite na 180°C oko 30 minuta.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Po receptu jecine kulinarije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus