Bilo da su slatki ili slani mafini su uvek nestanu čim se postave na sto. Zbog svoje brze pripreme i svega par sastojaka su čest odabir za doručak ili večeru. 

Sastojci:

  • 4 jajeta
  • 2 čaše brašna
  • 1 čaša jogurta
  • 1/2 čaše ulja
  • 1 kašičica soli
  • 1 prašak za pecivo
  • 200 g sira

* koristi se čaša od 200 ml


Priprema:

Umutite jaja i zatim dodajte jogurt i ulje. Zatim sipajte brašno, prašak za pecivo i so, dobro umutite i na kraju dodajte izmrvljen sir. Promešajte i sipajte u kalupe tj. korpice za mafine. Pecite na 180°C oko 30 minuta. 

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Po receptu jecine kulinarije