1. Rastopite mast sa mlekom, vodom i prstohvatom soli, dodajte u brašno i zamesite testo. Uvijte ga u providnu foliju i stavite u frižider na pola sata.
2. Propržite crni i beli luk na ulju, sipajte 2 kašike vode i dinstajte dok tečnost ne ispari. Pojačajte vatru, dodajte kockice piletine i pečenice, i pržite 3-4 minuta. Posolite, zalijte konjakom, a kad ispari, dodajte pavlaku. Posle 5 minuta dodajte bosiljak i peršun. U prohlađenu masu umešajte jaja i sir.
3. Razvucite 2/3 testa na debljinu od 3-4 mm i prebacite u podmazanu tepsiju. Izbockajte dno viljuškom, premažite senfom i sipajte fil. Pokrijte površinu preklapajući trakama od preostalog testa i postpite susamom. Pecite 45 minuta na 180 stepeni.