Dok ste u izolaciji izveštite se u spremanju najrazličitijih jela. Isprobajte da napravite domaći burek sa mesom i više nećete morati u pekaru da idete. Služite ga sa jogurtom.
Sastojci:
- ½ kg debelih kora
- 3 šoljice mleka
- 1 šoljica vode
- 1 šoljica ulja
- 1 kašičica soli
Za fil:
- 1 glavica crnog luka
- 100-150 g mlevenog mesa
- so
- biber
Priprema:
Pakovanje kora podelite na dva jednaka dela, a mleko, vodu, ulje i so zagrejte. Napravite fil. Zatim podmažite pleh i prvu koru stavite suvu, a sve ostale umočite u zagrejanu tečnost od ulja, mleka, vode i soli. Na pola poređanih kora stavite fil, a preko stavite drugu polovinu kora koje isto umačete u tečnost. Ostavite da odstoji pola sata pre pečenja.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus