Jednostavna za pripremu, a vrlo ukusna.
Sastojci:
- 500 g mladog sira (a možete da pomešate mladi i zreli)
- 5 jaja
- 1/2 šolje jogurta
- 100 ml ulja
- pakovanje kora
Priprema:
Pomešajte u posudi sir, jogurt, jaja i ulje. Uzeti dve kore i drugu koru malo poprskajte uljem. Zatim preko kora staviti otprilike četiri kašike fila, pa urolati i saviti krajeve da ne iscuri. Tako radite dok ne utrošite sav materijal. Ostavite malo fila da možete da premažete pite. Stavite u podmazan pleh i svaku pitu premažite sa malo fila. Pecite na 180°C nekih pola sata, a onda na 190°C još nekih 5-10 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus