Umesto hleba poslužite uz glavno jelo.
Sastojci:
- 500 g kukuruznog griza
- 100 g brašna
- malo soli i ulja
- jaje
- 1/2 l jogurta
- kesica praška za pecivo
Priprema:
Pomešajte kukuruzni griz i brašno, pa dodajte jaje. Promešajte, posolite i dodajte prašak za pecivo. Sve vreme mešajući, ulivajte jogurt.
Smesa bi trebalo da bude jednolična. Stavite u podmazan pleh i pecite na 220 stepeni 10 minuta dok ne porumeni. Da li je pečena možete proveriti tako što ćete čačkalicom probosti sredinu proje. Ako na čačkalici ostane smese, potrebno je još peći.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus