1. Spanać stavite u tiganj i prelijte s nekoliko kašika vode, a zatim kuvajte dok ne omekša. Procediite vodu, a spanać ostavite da se prohladi pa ga usitnite. Dodajte usitnjen osušeni paradajz, fetu i jaja. Sve dobro promešajte.
2. Stavite u okruglu nauljenu tepsiju koru za pitu i naređajte tri kore između kojih možete staviti malo ulja. Neka krajevi kora budu izvan tepsije. Zatim nanesite pripremljeni fil. Zgužvajte krajeve kora ka sredini tako da fil bude prekriven. Preko možete naneti još malo ulja.
3. Pitu pecite u rerni zagrejanoj na 180 C oko 30 minuta, dok kore ne poprime zlatnu boju i postanu hrskave.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus