Pred vama je recept za ukusan i brz doručak.
Potrebno je:
- nekoliko heljdinih kora za pitu
- malo maslaca
- 3 kašike pavlake
- 100 ml jogurta
- 150 g feta sira
- čeri paradajz (može i obični)
- susam
Priprema:
Rernu uključite da se zagreje na 200 stepeni.
Mlečne proizvode izmešajte u jednoj posudi.
Isecite kore na četiri dela. Dobijene manje kore stavite u modle za mafine. Na dno stavite malčice maslaca. Preko dodajte smesu od sira i na vrh stavite polovinu čeri parajza. Delovima kore koji su ostali okolo jednostavno zatvorite korpicu. Zatvorene pitice premažite sa još malo sira, a preko pospite susamom.
Pecite nekih 15 minuta dok ne porumene odozgo. Gotovo!
Uživajte u fenomelanom spoju sira i paradajza.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus