1. Izmešati brašno, prašak za pecivo i so. Dodati jogurt, ulje i kečap i dobro promešati. Na kraju umešajte rendani kačkavalj i seckano suvomesnato. Po potrebi dodajte još brašna, toliko da vam se smesa ne lepi za ruke.
2. Dobro sjediniti smesu, pa kašikom vaditi i sipati u kalupe. Peći 12-15 minuta na 250 stepeni. Po želji, smesu možete rastanjiti na radnoj površini i vaditi čašom, pa peći kao pogačice.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus