1. Napraviti premaz. Umutiti 2 jaja sa 1,5 dcl ulja, 2 čaše kisele pavlake, 2 kašike kukuruznog brašna i prašak za pecivo. Masu umutiti mikserom. Vodu staviti da provri i dodati u smesu muteći mikserom da se masa sjedini ( asa je malo ređa).
2. Uzeti jednu koru, premazati smesom pomoću kuvarske četke, oba kraja saviti ka sredini da se napravi trougao, saviti koru da vrh trougla bude na sredini kraja kore. Tako formirani trougao (kao na 3. slici), posuti isitnjenim sirom i dalje savijati. Svako previjanje kore nepremazani deo premazati četkom.
3. Formirane trouglovi staviti na pleh prethodno obložen papirom, premazati preostalim premazom i posuti semenkama susama. Peći na 180 stepeni 25-30 minuta.
Izvor: Danina kuhinja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus