Neka boje zagospodare na vašem tanjiru. Ukusan složenac od piletine i povrća, koji ćete obožavati.
Sastojci:
- 400 g pilećeg filea
- 3 manje tikvice
- 2 paprike babure
- 150 g polutvrdog sira
- 3 paradajza
- 5 jaja
- Začini: so, biber, paprika mlevena, peršun
- 1 čaša pavlake
Priprema:
Iseći pileći file na tanke listiće i posoliti. Tikvicu iseći na kolutove pa poređati na nauljen pleh, ali tako da se popune sve šupljine (pogledajte galeriju fotografija). Papriku isecite i stavite preko tikvica. Zatim poređajte piletinu. Kačkavalj izrendajte pa rasporedite preko piletine, zatim još jedan red tikvica pa preko paradajz na kolutove.
Jaja umutite sa začinima i pavlakom i prelijte preko. Peći na 180 ° C 40-45 minuta. Pospite peršunom i servirajte.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem