Bećerac je čuveno jelo koje spremamo kada želimo brz obrok. Možemo da dodamo jaja ili pirinač i lagano letnje jelo možete da poslužite.
Zato kada nemate vremena ili samo hoćete nešto jednostavno napravite bećarac.
Sastojci:
- 1 glavica crnog luka
- 3-4 paradajza
- 2-3 paprike
- pirinač ili jaja
- začini po ukusu
Priprema:
Prvo propržite seckan crni luk, pa dodajte papriku na trake. Sipajte paradajz koji ste prethodno izblendirali i kuvajte. Posle nekog vremena dodajte pirinač ili umućena jaja. Kada to bude gotovo možete da gasite.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus