Bećerac je čuveno jelo koje spremamo kada želimo brz obrok. Možemo da dodamo jaja ili pirinač i lagano letnje jelo možete da poslužite.
Zato kada nemate vremena ili samo hoćete nešto jednostavno napravite bećarac.
Sastojci:
- 1 glavica crnog luka
- 3-4 paradajza
- 2-3 paprike
- pirinač ili jaja
- začini po ukusu
Priprema:
Prvo propržite seckan crni luk, pa dodajte papriku na trake. Sipajte paradajz koji ste prethodno izblendirali i kuvajte. Posle nekog vremena dodajte pirinač ili umućena jaja. Kada to bude gotovo možete da gasite.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem