Obrok spreman za čas.
Sastojci:
3 do 4 paradajza
1 manja glavica crnog luka
2 čena belog luka
peršun po ukusu
origano po ukusu
zacin po ukusu
so po ukusu
sir domaći po ukusu
150 do 200 g špageta
Priprema
Paradajz, crni luk i beli luk iseckati što sitnije pa sve zajedno pržiti na ulju, dok ne ispari sva voda iz paradajza. Zatim dodati seckanog peršuna i ostale začine po ukusu. Špagete skuvati po upustvu na kesici. Preko kuvanih špageta sipati sos od paradajza promešati, pa odozgo posuti sirom. Uživajte!!
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Recept poslala Tanja Đorđević
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus