Obrok spreman za čas.
Sastojci:
3 do 4 paradajza
1 manja glavica crnog luka
2 čena belog luka
peršun po ukusu
origano po ukusu
zacin po ukusu
so po ukusu
sir domaći po ukusu
150 do 200 g špageta
Priprema
Paradajz, crni luk i beli luk iseckati što sitnije pa sve zajedno pržiti na ulju, dok ne ispari sva voda iz paradajza. Zatim dodati seckanog peršuna i ostale začine po ukusu. Špagete skuvati po upustvu na kesici. Preko kuvanih špageta sipati sos od paradajza promešati, pa odozgo posuti sirom. Uživajte!!
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Recept poslala Tanja Đorđević
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem