Kada kažete da ste za ručak spremili piletinu i krompir pire, oko stola se okupe svi neverovatnom brzinom. Sada posložite omiljeno jelo u slojevima, kao kaserolu, zajedno sa pečurkama i sirom. Da pripremite trebaće vam manje od 10 minuta, a za pečenje oko pola sata. Istopljeni sir je odličan dodatak ovom jelu i daje mu poseban šmek. 

Poslužite sa salatom, a posle se počastite čokoladnim kockama

Sastojci:

  • 700 g kuvanog krompira 
  • 500 g pilećeg filea 
  • 400 g pečuraka 
  • 350 g tvrdog sira 
  • 2 čena belog luka 

Priprema:

Krompir posolite i pobiberite, sipajte kašičicu ulja i napravite pire. Sipajte u malo nauljenu posudu i lepo poravnajte. Meso isecite na tanke šnicle, pa posolite, pobiberite, sipajte malo ulja i secakni beli luk. Dobro promešajte, pa rasporedite po pireu. Preko stavite iseckane pečurke, a zatim i rendani sir. Pecite na 180°C oko 35 minuta.