Sastojci:
- 10 pilećih šnicli
- so, biber, beli luk u prahu
- 300 g šampinjona
- 150 ml pavlake za kuvanje
- 50 g kačkavalja
- 1 crni luk
- ulje
Recept za ručak:
Pileće filete začinite solju, biberom i belim lukom sa obe strane. Pečurke očistite i iseckajte. Crni luk iseckajte pa propržite na ulju, zatim izvadite iz tiganja, pa ubacite pečurke. Kada su pečurke pržene vratite crni luk, sipajte pavlaku i sve zajedno ukrčkajte. Prebacite u činiju pa pomešajte sa rendanim sirom.
Piletinu ispržite sa obe strane da porumeni, pa pred serviranje sipajte sos preko mesa.
Bonus video
Najjednostavnija plazma torta od samo 4 sastojka
Salata za slavu koja odlično ide uz pečenje
Počinje "otmica" - uzbudljiva serija samo na Superstaru
Oblande od 4 sastojka po receptu naših baka
Starinski recept za vanilice za Svetog Jovana