Sastojci:
- 10 pilećih šnicli
- so, biber, beli luk u prahu
- 300 g šampinjona
- 150 ml pavlake za kuvanje
- 50 g kačkavalja
- 1 crni luk
- ulje
Recept za ručak:
Pileće filete začinite solju, biberom i belim lukom sa obe strane. Pečurke očistite i iseckajte. Crni luk iseckajte pa propržite na ulju, zatim izvadite iz tiganja, pa ubacite pečurke. Kada su pečurke pržene vratite crni luk, sipajte pavlaku i sve zajedno ukrčkajte. Prebacite u činiju pa pomešajte sa rendanim sirom.
Piletinu ispržite sa obe strane da porumeni, pa pred serviranje sipajte sos preko mesa.
Bonus video
Salata sa tikvicama koja se slaže kao torta
Kolač sa pistaćima koji se ne peče
Rižoto sa spanaćem iz jedne šerpe gotov za pola sata
Minjon kocke sa urmama, pistaćima i belom čokoladom
Namaz od paradajza po turskom receptu