Sastojci:
- 4 kriške hleba
- 5 jaja
- 1/2 kašičice soli
- 50 ml mleka
- 50 g sira
- 1 paradajz
- 30 g kečapa
- 5 parčića šunke
Priprema:
Umutite jaja, posolite, dodajte mleko i umočite hleb. U tiganju zagrejte ulje i stavite hleb, pa prelijte sa ostatkom smese od jaja. Okrenite i zapecite drugu stranu, zatim stavite kečap, šunku, isečen paradajz i rendani sir preko.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus