Sastojci:
- 4 kriške hleba
- 5 jaja
- 1/2 kašičice soli
- 50 ml mleka
- 50 g sira
- 1 paradajz
- 30 g kečapa
- 5 parčića šunke
Priprema:
Umutite jaja, posolite, dodajte mleko i umočite hleb. U tiganju zagrejte ulje i stavite hleb, pa prelijte sa ostatkom smese od jaja. Okrenite i zapecite drugu stranu, zatim stavite kečap, šunku, isečen paradajz i rendani sir preko.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Trikovi da iskoristite previše kiselo testo, koje ne može da naraste
Sezonska pasta sa bundevom
Slatka kukuruzna pita