Sasatojci:
- 1 krompir
- 2 jajeta
- so, biber, majčina dušica, začinska paprika
- 2 mlada luka
- puter
Priprema:
Krompir isecite na tanje kolutove, a tiganje dobro zamastite i po ivici. Poređajte krompir u krug i pržite nekih 7-8 minuta, pa uz pomoć tanjira okrenite da se i druga strana isprži. Umutite jaja, dodajte začine i seckani luk, pa prelijte krompir. Poklopite i nastavite da pržite.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus