Pohovani fileti ribe se najčešće spremaju, jer su najjednostavniji. Nema čišćenja i puno muke, a dobije se savršeno ukusan obrok. Umesto klasičnog poha koji se sastoji od brašna i jaja, predlažemo vam da napravite ovaj sa majonezom i sirom. Riba će imati zlatnu koricu, a ukus će biti još bolji nego sa običnim pohom.
- Sastojci:
- 4 jajeta
- 4 kašike majoneza
- 200 g tvrdog sira
- 1 kg fileta ribe (po izboru)
Priprema:
Sir izrendajte, pa pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite smesu. Uvaljajte ribu i pržite na malo ulja. Prijtatno!
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoje RECEPTE ZA NAJLEPŠE USKRŠNJE SPECIJALITETE i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem