Sastojci:
- 2 luka, iseckana
- 6 krompira
- 1/2 kašičice crvene paprike
- 1 list lovora
- so i biber po ukusu
Recept za cušpajz od krompira:
Za cušpajz od krompira prvo oljuštite krompire i isecite ih na kockice. Propržite na ulju luk koji ste prethodno iseckali. U istu šerpu gde pržite luk, dodajte polovinu kašičice paprike i promešajte.
Nakon toga ubacite krompir, lorber i sipajte vodom da prekrije sastojke. Kuvajte duže, kako bi se mešanjem krompir zgnječio. Uživajte u cušpajzu. Možda ćete želeti da isprobate i starinski cušpajz prepun povrća.
Pročitajte i starinski recept za cušpajz
BONUS VIDEO
StvarUkusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus