Pohovanu pitu od piletine sa korama za lazanje može da priušti svako. Sastojci su jeftini, a priprema laka. Obarite lazanje, pa nafilujte i onda ispohujte. Možete da služite za ručak sa nekim sosom koji se lepo slaže sa piletinom, ali i za večeru. 

Ako volite italijnsku kuhinju, pogotovo lazanje, ovo će vam se dopasti sigurno. Recept je bolji od klasične pripreme, ali i od onih lazanja iz tiganja

Sastojci:

  • 230 g pilećeg filea 
  • malo crnog luka 
  • 250 g kora za lazanje
  • 150 g krem sira
  • 1 pakovanje mocarele 
  • 2 jajeta 
  • prezle 

Priprema:

U tiganju prodinstajte seckani crni luk, pa dodajte seckano meso. Začinite po želji. U ključaloj vodi obarite kore za lazanje nekih 10 minuta. U ohlađeno meso dodajte krem sir i dobro sjedinite.  Nafilujte koru za lazanje, pa stavite malo rendane mocarele i urolajte. Uvaljajte u umućena jaja, pa u prezle. Pecite u tiganju.