Ukoliko volite da jedete pastu, ali postite, ne morate da je izbegavate. Možete je napraviti i u danima bez mesa i jaja, jer je pred vama posna verzija. Za pripremu će vam biti potrebna tunjevina, sos od paradajza i skuvane špagete koje ćete pomešati zajedno sa ostalim sastojcima u tiganju i vaše jelo će biti spremno za ručak ili večeru. Iako je posna, uverite se da i na taj način pripremljene, špagete mogu biti ukusno jelo bogato vitaminima.
Sastojci:
- 300 g testenine
- 300 g konzervirane tunjevine ili skuše
- 80 g paradajz sosa
- 1 čen belog luka
- ulje i so
Priprema:
U nauljen tiganj stavite beli luk, tunjevinu iz konzerve, paradajz sos, promešajte sve i kuvajte malo. Dodajte im i prethodno skuvane špagete, promešajte sve i nakon nekoliko minuta spremno je za serviranje.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus