Testenina je uvek odlično rešenje kada vam treba brzinski obrok. Italijani su poznati po svojoj kuhinji, a vi možete da kombinujete makarone sa sosom koji želite. Mi vam predlažemo da napravite umak koji liči na bolonjeze samo ima par sastojaka više, a to su grašak i pečurke. Garantovano će vam se dopasti.
Sastojci:
- 320 g makarona
- 1 čen belog luka
- 300 g pečuraka
- 300 g mlevenog mesa
- 200 g graška iz konzerve ili smrznutog
- 300 ml paradajz soka
Priprema:
Skuvajte makarone, a mleveno meso propržite. Zatim dodajte seckane pečurke i beli luk. Promešajte, pa sipajte grašak iz konzerve i paradajz sok. Poklopite i kuvajte nekih 10 minuta. Dodajte i kuvane makarone i još 5 minuta ostavite na šporetu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus