Ovaj omlet je toliko sočan i ukusan da ćete dugo pamtiti njegov ukus! Priprema je vrlo jednostavna, samo sve smućkate i prelijete preko viršli. Idealno je za doručak ili večeru, jer sadrži sve potrebne hranljive sastojke koji su nam potrebni.
Sastojci:
- 7 viršli
- 1/2 kašike putera
- praziluk
- 4 jaja
- So, biber, peršun
- 1 kašika pavlake
- 1 kašika brašna
- 3-4 čeri paradajza
- 100 g kačkavalja
Priprema:
Viršle isecite na deblje kolutove. Podmažite tiganj i ređajte kolutove viršli u krug. Praziluk isecite na sitno, pa pomešajte sa jajima i pavlakom, dodajte i začine i brašno. Sve umešajte. Prelijte preko viršli i pržite. Čeri paradajz isecite na kolutove pa poređajte preko. Stavite i rendan kačkavalj i peršun. Kada se zapeče servirajte.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem