Toliko je načina da se pripremi rolat, a ukus može da bude kakav god da poželite. Svaki zahteva bar malo truda, ali ovaj ćete pripremiti brže neko ikada. Pravi se i kuva u kesi, tako da nema ni puno prljavih sudova ni oblikovanja. Jedino što ćete morati da properete je šerpa u kojoj je bila voda. Sastojke uglavnom imate kod kuće, tako da nije ni skup, a odličan je kao posluženje za slavu ili Uskrs koji nam se bliži.
Sastojci:
- 3 jajeta
- 2 krompira
- 100 tvrdog sira
- 1 crni luk
- 50 g masilna
Priprema:
Krompir izrendajte, kao i sir, a luk i masline isecite. Stavite u kesu i dodajte jaja. Jednom rukom zatvorite kesu, a drugom rukom sjedinite sastojke. Stavite kesu u ključalu vodu, tako da sadržaj u njoj formira oblik vekne, ostatak kese neka viri iz šerpe. Poklopite i kuvajte pola sata.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem