Ako ste i dalje u dilemi šta da uradite sa jajima koja su vam preostala od Uskrsa, mi vam predlažemo nekoliko recepata! Za ručak ih poslužite u sosu od paradajza ili u kombinaciji sa graškom, uvek postoji opcija da napravite sendviče, a ako ste pre za salatu - evo sjajne ideje. Napravite salatu sa krompirom!
- Sastojci:
- 4 kuvana jajeta
- 4 srednja krompira
- 1 crveni luk, iseckan
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašika senfa
- 1 kašika sirćeta
- so i biber po ukusu
Priprema:
U velikoj činiji pomešajte krompir, prethodno skuvan i isečen na kocke, iseckan crveni luk i iseckana jaja. U drugoj činiji umutite maslinovo ulje, senf, sirće, so i biber. Prelijte preko salate i dobro promešajte. Poslužite kao prilog uz neko glavno jelo ili kao lagani obrok.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem