U današnje brzo vreme mnoge domaćice nemaju vremena za svakodnevno kuvanje domaćih supica, iako žele da se što zdravije hrane.
Mi vam predlažemo da odvojite malo vremena i napravite domaće kocke za supu koje vam mogu dugo trajati.
Sastojci:
- pileća krila
- celer
- peršun
- beli luk
- šargarepa
- so
Priprema:
Krila kuvati dugo, kako bi izašao kolagen iz kostiju. Kada se dobila gusta masa tada skloniti sa vatre.
U blender staviti peršun, celer....povrće koje želite i sipajte masu od piletine (taman toliko tečnosti da prekrijete sastojke).
Formirajte loptice ili kockice i stavite u posudu za kocke leda ili u kesice pa u zamrzivač.
Jačinu sami odredite, ako volite više peršuna njega neka ima više i slično.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus