Nikad brže do ukusnog jela na kašiku.
Sastojci:
- manji crni luk
- 1 šargarepa
- 1 koren paškanata
- 1 celer
- 1 glavica karfiola
- 200 - 300 g piletine
- so,biber
Priprema:
Dinstati luk, šargarepu, paškanat i celer (prethodno isečeno na sitno sve). Zatim dodati piletinu isečenu na kockice i nju dobro propržiti. Kada je gotovo dodati cvetove karfiola i naliti vodom. Posoliti i pobiberiti po ukusu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom