Nikad brže do ukusnog jela na kašiku.
Sastojci:
- manji crni luk
- 1 šargarepa
- 1 koren paškanata
- 1 celer
- 1 glavica karfiola
- 200 - 300 g piletine
- so,biber
Priprema:
Dinstati luk, šargarepu, paškanat i celer (prethodno isečeno na sitno sve). Zatim dodati piletinu isečenu na kockice i nju dobro propržiti. Kada je gotovo dodati cvetove karfiola i naliti vodom. Posoliti i pobiberiti po ukusu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus