Supe su zdrave i brzo se pripremaju, a mogu da zamene i obrok.
Sastojci:
- mešavina smrznutog povrća za čorbu (400 g)
- 1 l vode
- 1 jaje
- 1 kašike brašna
- so, biljni začin po potrebi
Priprema:
Povrće po izboru stavite u šerpu, pa prelijte vodom i kuvajte. Dodajte so, kada provri smanjite i na tihoj vatri kuvajte još 10-15 minuta. Pred kraj kuvanja umutite jaje sa kašikom brašna i lagano sipajte u čorbu. Začinite biljnim začinom po ukusu, pustite da vri nekoliko minuta.
Čorbu servirajte u činiji sa dodatkom kajmaka ili neutralne pavlake.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus