Supe su zdrave i brzo se pripremaju, a mogu da zamene i obrok.
Sastojci:
- mešavina smrznutog povrća za čorbu (400 g)
- 1 l vode
- 1 jaje
- 1 kašike brašna
- so, biljni začin po potrebi
Priprema:
Povrće po izboru stavite u šerpu, pa prelijte vodom i kuvajte. Dodajte so, kada provri smanjite i na tihoj vatri kuvajte još 10-15 minuta. Pred kraj kuvanja umutite jaje sa kašikom brašna i lagano sipajte u čorbu. Začinite biljnim začinom po ukusu, pustite da vri nekoliko minuta.
Čorbu servirajte u činiji sa dodatkom kajmaka ili neutralne pavlake.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Po receptu Dušice Petrović
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem