Sastojci:
20 kg crvene paprike
6 kg patlidžana
2.5 kg paradajz pirea
2,5 l ulja
2-3 kašike šećera
so po ukusu.
Priprema:
Operite paprike i patlidžan i ispecite ih. Nakon toga ih oljuštite.
Gotov patlidžan i paprike sameljite u mašini.
Jedan litar ulja zagrejte i sipajte mleveno povrće i paradajz pire. Nakon što provri, uz neprestano mešanje postepeno dodajte i ostatak ulja.
Ostatak teksta pročitajte OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus