Sastojci:
20 kg crvene paprike
6 kg patlidžana
2.5 kg paradajz pirea
2,5 l ulja
2-3 kašike šećera
so po ukusu.
Priprema:
Operite paprike i patlidžan i ispecite ih. Nakon toga ih oljuštite.
Gotov patlidžan i paprike sameljite u mašini.
Jedan litar ulja zagrejte i sipajte mleveno povrće i paradajz pire. Nakon što provri, uz neprestano mešanje postepeno dodajte i ostatak ulja.
Ostatak teksta pročitajte OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno