Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GREŠKA KOJU SVAKA DOMAĆICA PRAVI KADA REŽE PEČURKE: Čuveni francuski kuvar vas savetuje kako da ih lakše isečete

Iskoristite trik profesionalnog francuskog kuvara za lakše sečenje pečuraka.

 Kako se pravilno seku pečurke Izvor: Shutterstock

Pečurke su jeftina namirnica koja se uklapa u skoro svako jelo. Od njih možete da napravite čorbu, sos, da ih stavite na picu, napunite kajmakom ili sirom i šunkom... Kombinacija je bezbroj, a kako god da ih iskoristite ukus će biti fantastičan. Pre korišćenja pečurke nemojte da perete ili da sečete površinski sloj, nego ih samo obrišite ubrusom ili čistom krpom.

Možda će vas zanimati

Čuveni francuski kuvar, koji na svom YT kanalu uči početnike pripremanju ukusnih obroka, vam otkriva kako lakše da isečete šampinjone. Odsecite jedan deo na kapi, i oslonite pečurku na taj deo, kako se ne bi pomerala dok sečete. Možda vam deluje kao da trik nije ništa posebno i da nije neophodan, ali zaista će svakoj domaćici olakšati posao u kuhinji. 

 Kako se seku pečurke Izvor: Printscreen/YT/Chef Billy Parisi  Kako se seku pečurke Izvor: Printscreen/YT/Chef Billy Parisi

 Izvor: Stvar ukusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti