Koliko puta vam se desilo da ujutru žurite na posao i hteli biste na napravite sendvič, a puter se toliko stvrdnuo da ga je nemoguće namazati. Srećom postoji rešenje i za ovaj problem

Ovaj jednostavan trik omogućuje da puter odmah postane mekan, što ga čini super razmazivim. Mnogi su se oduševili trikom i rekli kako će ga sigurno isprobati.

Nakon kraćeg vremena u frižideru puter postaje tvrd i teško se razmazuje. Ipak, jedna žena je na svojim društvenim mrežama otkrila trik kako omekšati puter, a trebaće vam samo kuhinjska cediljka.

"Ovo je još jedan odličan trik za omekšavanje putera koji sam morala da isprobam! Da li ste ovo ikada probali'", stoji u opisu videa.

U kratkom videu devojka pokazuje kako koristi cediljku za čaj za omekšavanje putera. Ona uzima tvrdi komad putera, ali umesto noža, uzima cediljku za čaj i njome prelazi peko njega.

Ovaj jednostavan trik omogućuje da maslac "naribate" poput sira i da odmah postane mekan što omugućava lako razmazivanje.

"Ovo je briljantna ideja", "Moraću ovo da probam", " Isprobala sam i stvarno deluje, hvala", samo su neki od komentara ispod videa koji možete da pogledate u nastavku teksta.

kako brzo omekšati puter tiktok/momlifewithlaura

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA ZIMNICU i osvojite VREDNE NAGRADE