Za idealno ispečen juneći biftek dovoljno je da pratite jednostavno pravilo:
- pržite ga na umereno jakoj temperaturi i poštujte vreme - odrezak od 200 g treba sa svake strane pržiti tačno 2 minuta!
- zatim ga skinite sa ringle i ostavite poklopljenog u vrelom tiganju da omekša u sopstvenom soku i pari.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus