Postoji više načina pripreme ovih korisnih kockica hleba koji će vašoj supi ili čorbi dati poseban ukus i pretvoriti je u kompletan obrok. Takođe, ako volite Cezar salatu, domaće krutone ne smete izostaviti.
Jedan od načina pripreme krutona je da sredinu kore hleba isečete na kockice, ispržite na maslinovom ulju, dodate začine po želji, a zatim ostavite kockice da se iscede.
Krutone možete napraviti i u rerni, tako što ćete kockice hleba poprskati maslinovim uljem i posuti parmezanom i peći na 180 stepeni 15 do 20 minuta. Ukoliko ste ljubitelj pikantnijeg ukusa, pre nego što ih stavite u rernu prelijte ih proprženim belim lukom i začinima.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem