1. Pomešajte keks, prah-šecer i kakao, pa dodajte maslac ili margarin sobne temperature i izmešajte varjacom.
2. Dodajte mleko da se dobije srednje gusta masa koju kasnije možete da mesite. Na aluminijumsku foliju nanesite masu s keksom i izravnajte je, odozgo stavite kesten-pire, i njega izravnajte, pa lagano urolajte pomocu folije.
3. Stavite u frižider najkrace na tri sata da se hladi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus