1. Dobro oprati maslačak i izmešati ga sa ostalim sastojcima (osim jaja). Ostaviti da odstoji sat vremena, a može i duže.
2. Obariti jaja. Servirati salatu na tanjire i u svaku zabosti četvrtine kuvanih jaja.
Salata od maslačka i barenih jaja
Ova prolećna salata je, osim što je izuzetno ukusna, takođe je i veoma zdrava.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus