Sastojci:

400 g malina ili drugog smrznutog voća (jagode, kupine, miks...), 1 gotov biskvit za tortu, 30 g gotovog pudinga od vanile, 4 kašike šećera, 250 ml mleka, aroma ruma, 10 g praška za preliv za torte, 250 ml vode.

Priprema:

Voće oprati i očistiti, ako koristite smrznuto, ostavite malo da se otkravi. U posudi na laganoj vatri ugrejati gotov puding, umešamo rum i izliti smesu po gotovom biskvitu. Na još vruć puding složiti voće od sredine prema spolja.

U posudi promešamo preliva za torte s dve kašike šećera. Staviti na vatru i postupno dodajemo 2,5 dl vode neprestano mešajući da ne nastanu grudvice.

Ostatak recepta pročitaje OVDE

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukus