Poslastica za koju vam ne treba puno vremena.
Sastojci:
400 g mlečne čokolade
1 šoljica hrskavih pirinčanih pahuljica (od 2 dcl)
so
Priprema:
Četvrtastu dublju posudu veličine 20x20 cm prekrijte papirom za pečenje. Rastopite čokoladu na pari i odmah dodajte pirinčane pahuljice. Izmešajte, prebacite u posudu za pečenje i malo posolite. Stavite u zamrzivač na sat vremena.
Ako želite biti kreativniji pri serviranju, oblikujte kuglice i poslužite ih u papirnatim kalupima za praline.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: gastro.24sata.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus