Neodoljivo kremast i ukusan desert koji se brzo priprema. Uz pomoć ovog recepta uspeva baš svaki put.
Sastojci:
- 3 pakovanja piškota
- 1/2 l slatke pavlake
- 250 g vajkrema
- 1 jaje
- 2 kašike šećera
- malo kakaoa
- 2 kašičice nes kafe
- malo mleka za kafu
Priprema:
Nes kafu razmutiti sa mlekom i time natopiti piškote. Umutiti pavlaku kao šlag, dodati vajkrem, 2 kašike šećera i 1 jaje.
Natopljene piškote ređati na tacnu, zatim premazati fil. Ponoviti još jednom. Kakao posuti odozgo i ostaviti kolač u frižider da se stegne par sati ili preko noći.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus