Za ovaj desert vam ne treba ni puno vremena, a ni sastojaka.
Sastojci:
- 300 g borovnica
- 4 belanceta
- šećer u prahu
- sok od pola limuna
Priprema:
Borovnice pomešajte sa šećerom u prahu i limunovim sokom, pa kuvajte na laganoj vatri 5 minuta. Izmiksajte borovnice sa štapnim mikserom. Belanca umutite u čvrst šne i pomešajte sa borovnicama. Sipajte u odgovarajuće činije i pecite na 180°C oko 20 minuta. Sufle možete ukrasiti šećerom u prahu i borovnicama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus