Za ovaj desert vam ne treba ni puno vremena, a ni sastojaka.
Sastojci:
- 300 g borovnica
- 4 belanceta
- šećer u prahu
- sok od pola limuna
Priprema:
Borovnice pomešajte sa šećerom u prahu i limunovim sokom, pa kuvajte na laganoj vatri 5 minuta. Izmiksajte borovnice sa štapnim mikserom. Belanca umutite u čvrst šne i pomešajte sa borovnicama. Sipajte u odgovarajuće činije i pecite na 180°C oko 20 minuta. Sufle možete ukrasiti šećerom u prahu i borovnicama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem