Idealan desert kada vam se pojave iznenadni gosti.
Sastojci:
- 2 jajeta
- 120 g šećera
- 4 kašike kukuruznog skroba
- 2 šolje kafe (kapućino ili espreso)
- 1 šolja mleka
- 500 g grčkog jogurta
- kakao u prahu
Priprema:
Jaja i šećer umutite. Zatim dodajte kafu, mleko, jogurt i skrob. Posle svakog dodavanja malo umutite da sjedinite. Sipajte u kalup, obložen pek papirom, prečnika 20 cm i pecite na 170°C na poslednjoj rešetki nekih sat vremena. Neka se ohladi u otvorenoj rerni, pa pospite kakaom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus