Idealan desert kada vam se pojave iznenadni gosti.

Sastojci:

  • 2 jajeta
  • 120 g šećera
  • 4 kašike kukuruznog skroba
  • 2 šolje kafe (kapućino ili espreso)
  • 1 šolja mleka
  • 500 g grčkog jogurta
  • kakao u prahu

Priprema:

Jaja i šećer umutite. Zatim dodajte kafu, mleko, jogurt i skrob. Posle svakog dodavanja malo umutite da sjedinite. Sipajte u kalup, obložen pek papirom, prečnika 20 cm i pecite na 170°C na poslednjoj rešetki nekih sat vremena. Neka se ohladi u otvorenoj rerni, pa pospite kakaom.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs