1. Izlomite keks na malo veće komade i podelite u 4 činijice ili čaše za služenje. U vangli umutite sir, šećer i ekstrakt vanile, pa dodajte 4 kašike karamel sosa.
2. Pažljivo sipajte fil u čaše preko keksa, a odozgo razdelite preostale dve kašike karamel sosa. Ohladite u frižideru minimum dva sata, a čuvajte ga maksimalno dva dana. Po želji, ukrasite seckanim orasima ili lešnicima.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus