1. Otopiti na pari izlomljenu čokoladu, dodajte rum i dobro promešajte. Sklonite s vatre i ostavite da se ohladi.
2. U posebnoj činiji pomešajte krem sir, slatku pavlaku, šećer, ekstrakt vanile, kakao i čili.
3. Dodajte smesu otopljenoj čokoladi i promešajte lagano. Sipati poslasticu u pripremljene posude ili šolje i ostavite mus da se hladi bar sat vremena.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus