1. Rernu zagrejte na 180 stepeni.
2. Umutite omekšali maslac sa 225 g šećera dok ne dobijete kremastu svetlu smesu. Zatim dodajte 4 jajeta, jedno po jedno. Dodajte prosejano brašno, prašak za pecivo i na kraju koru limuna. Sve dobro izmešajte dok se ne dobije homogena smesa. Sipajte pripremljenu smesu u podmazan pleh i poravnajte kašikom.
3. Pecite u zagrejanoj rerni oko 50 minuta, a proverite čačkalicom da li je dobro pečeno.
4. Dok se kolač hladi, pomešajte sok od 1 1/2 limuna i šećer. Izbockajte kolač čačkalicom i prelijte pripremljenim prelivom. Neka kolač bude u plehu dok se potpuno ne ohladi.
Uskršnja pečena šunka sa medenom glazurom
Piletina pripremljena na toskanski način
Rizi-bizi sa integralnim pirinčem
Najukusniji kolač sa kiselom pavlakom i čokoladnim keksom, koji se ne peče
Domaći oreo kolačići koji se tope u ustima