1. Luk sitno naseckajte i popržite na 1 kašiki masti pa dodajte kiseli kupus izrezan na rezance. Dobro propržite. Preostali luk propržite sa mlevenim mesom,začinite sa solju, biberom i suvim začinom.


Sastojci:

3 luka

1 glavica kiseloga kupusa

500 g mlvenog mesa

100 g pirinča

2 kašike masti

1 jaje

2 dcl kisele pavlake ili kiseloga mleka

2 dcl mleka

2 žumanaca

so, biber

2. Pirinač operite,pa skuvajte i ohladite.

3. Prženo meso ohladite,pa dodajte 1 jaje,promešajte. Keramičku posudu namastite. U posudu slažite red kupusa,mesa i pirinča. Završite sa kupusom.

4. Za preliv pomešajte kiselu pavlaku i mleko sa 2 žumanceta .Time prelijte musaku.

5. Zapecite na 225 stepeni dok se lepo ne zapeče.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/  

Izvor: novonovo.novi.ba