Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pileća prsa na italijanski način

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Rukola daje mesu poseban ukus, a sir sočnost.

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Pileća prsa napuniti rukolom i maskarpone sirom (dobra zamena je blagi, sremski sir koji možete pronaći na pijacama), i crvenom paprikom. Pržiti na roštilju.

2. Neutralnu pavlaku staviti da prokuva i dodati joj mango.

3. Kuvati kratko da postane kremasto i dobijenim sosom preliti isečena pržena pileća prsa. Jelo garnirati grilovanom šargarepom, barenim kukuruzom i pečenim krompirom.


Sastojci:

250 g pilećih prsa
30 g rukole
30 g maskarpone sira
30 g crvene paprike
kukuruz, šargarepa, krompir

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti