1. Iseckati bosiljak. Šnicle posoliti, pobiberiti i premazati senfom. Pomešati polovinu bosiljka i kiselog kupusa ribanca, pa time napuniti šnicle i uviti u rolnice. Pričvrstiti.
2. Zagrejati ulje u teflonskom tiganju, ispržiti rolnice, naliti supom i krčkati 15 minuta.
3. Servirati uz pečeni ili bareni krompir (ili neko drugo bareno povrće).
Punjene teleće rolnice
Mekane šnicle punjene kupusom i bosiljkom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus